Talare

Helgens program är fullspäckat med allt från större samlingar med inspirerande talare till breakout-sessioner ledda av passionerade kvinnor som brinner för sina hjärtefrågor, jobb eller hobbyer!

Läs mer om två av konferensens talare nedan:

Roselen Boerner Faccio

Milano, Italien

Vi är glada att meddela att Roselen Boerner Faccio kommer till Hennes Helg! Född i Brasilien upplevde Roselen en kraftfull gudsupplevelse redan vid 13 års ålder, vilket fick henne att dela evangeliet med alla hon mötte. Vägen till den plats där hon befinner sig idag har varken varit kort eller okomplicerad, men den har lett henne till en plats av stark tro. Roselen är grundare av Sabaoth Church där hon idag är pastor. Församlingen är den största protestantiska i Milano och består främst av ungdomar och unga vuxna. Som pastor har Roselen sett församlingen utvecklas till en rörelse med över 50 kyrkor och husförsamlingar som samlar över 10 000 människor utöver Italien & Europa.

Janette Oubrechtova

Milovice, Tjeckien

Vi är glada att meddela att Janette Oubrechtova kommer till Hennes Helg! Janette, från Livets Ord församlingen i Milovice, Tjeckien, brinner för att sprida evangeliet till unga och de som ännu inte hört det. Sedan 2018 har hon framgångsrikt drivit ett kafé vid stadens tågstation och var för ett år sedan med och startade ytterligare en bistro i staden. Dessa platser är inte bara till för att njuta av god mat och dryck, utan är också till för att nå människor med evangeliet som kanske inte annars skulle sätta sin fot i en kyrka. Istället får de möta människor som älskar Jesus på dessa två serveringar!

Maria Nordberg

Örnsköldsvik, Sweden

Maria Nordberg kommer till Hennes Helg, som vi längtar. Hon brinner för att betjäna människor både inom och utanför kyrkan, med ett starkt lokalt engagemang i sin stad men också för mission i olika länder. Tillsammans med sin man leder hon Svedjeholmskyrkan i Örnsköldsvik & har ett stort hjärta för kristna skolor. Vi ser fram emot Hennes Helg och det Maria kommer dela!