Schema

Fredag

18.00 Välkomstmingel & Check In

19.00 Kvällsmöte – Janette Oubrechtova

Lördag

08.30 Morning Workout | Arenan

09.30 Morgonmingel

10.00 Dagens program börjar | Detaljerat schema ges på plats

18.00 Kvällsmöte – Roselen Boerner Faccio

Söndag

11.00 Söndagsgudstjänst | Maria Nordberg

Lördag

Vi är glada att hälsa dig välkommen till den här konferenshelgen! Lördagens program är fullspäckat med allt från större samlingar med inspirerande talare till panelsamtal och breakout-sessioner ledda av passionerade kvinnor som brinner för sina hjärtefrågor, jobb eller hobbyer! Läs mer under “Breakouts”!

Ett träningspass är det ultimata sättet att kickstarta en konferensdag. Därför bjuder vi in dig att delta i Morning Workout klockan 08:30 på lördagen. Oavsett din tidigare erfarenhet är du varmt välkommen att delta i detta 30-minuterspass helt gratis i vår egen arena. Glöm inte att ta med en vattenflaska och en träningsmatta om du har en till hands. De första tio deltagarna på plats belönas med varsin goodiebag, så se till att vara där i tid, senast halv nio. Efter passet finns det gott om duschar och omklädningsrum tillgängliga så att du hinner i tid till dagens start i kyrkan. Vi ser fram emot att träna och starta dagen tillsammans med dig!

Fotopolicy

OBS! Livets Ord hävdar berättigat intresse att dokumentera samtliga händelser i foto, audio och video samt att använda detta material på sociala medier, i marknadsföringssyfte och andra ändamål som Livets Ord finner nödvändiga. Sektionen under vänster läktare (vid tolkbåsen) är en zon där ingen foto- eller videoupptagning sker.